Latest Single - Lelaki Atas Awan

Monday, March 10, 2008

Pertama

Bismillahirramanirrahim



Sedar tak sedar dah hampir tiga bulan kita di tahun baru 2008. Di dalam tiga bulan pertama ni banyak pengalaman baru yang Diddy kutip. Macam orang2 yang berebut nak menjadi yang pertama letak komen di blog Diddy =) banyak pengalaman pertama yang Diddy rasai. Mungkin pada sesetengah orang, ianya terlalu kecil dan tidak bermakna tetapi untuk Diddy, pengalaman seperti ni lah mendewasakan kita.

Pengalaman pertama menunggang kuda, naik motosikal besar, naik kereta lembu, berlumba go-kart dan macam2 lagi menjadi pengalaman yang amat berharga untuk Diddy. Begitu juga dengan pengalaman kali pertama membuat persembahan di Kota Bahru, Kelantan. Biarpun kecil, manisnya tak dapat digambarkan.

Esok, hari Selasa pukul 4 petang Diddy akan ditemuramah di Hot FM sempena Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Kalau ada masa, jangan lupa luangkan masa mendengar. Sebelum Diddy terlupa, gambar di atas diambil ketika photoshoot bersama Harian Metro. Jangan lupa dapatkan Harian Metro hari Isnin depan nanti. =)

Salam Sayang
Diddy

10 comments:

Syari said...

A'kum Diddy
Syari nomor satu lagi ka? (sambil kedip2 bulu mata)

Nnti lepas ni baru Syari ltk komen ya!

apeng said...

nak chop! 2nd pun 2nd laa!! :))))

Syari said...

Tahniah Apeng dpt 2nd! (icon senyum) Kak Syari suka baca blog Apeng! Dah update blom?

apeng said...

ahak2.sambil on call ngan kak ayin.jangan jeles kak ayin,
hekhek.

takde peluang nak rebut dapat komen yang first. hahahaha.

warkh! hari isnin! tak boleh dapat! cane nak dapat? huwaaa.. :((

takpe la diddy.good luck utk ABPBH.
tak dapat nak tgk diddy 23 hb nanti.

ku kutip paper2 lepas utk mengundi.mwahahaha.

ape lagi nak kata? takde pape dah kot.takde idea.haha.

salam sayang kat sumer2,
apeng. :)

kak hezz said...

mengapakah??? haruskah??? bagaimana kah??? diddy sanggup update masa akak takde... tak fair tak fair (icon nangis guling2 hentak2 kaki) hehehe

best kan bila byk pengalaman pertama... with every pengalaman pertama, comes an excitement of a new day a new live... hopefully with every pengalaman pertama diddy, diddy takkan lupa pengalaman pertama yg lepas2...

most importantly, never lupa pengalaman pertama menjejak kaki ke bumi coz camna tinggi pun kita pergi, akan tetap jatuh kebumi jugak...

hahahaha... kalau tak faham diddy buat2 faham ajer la ek (icon sengih cam kat forum)

always proud of ya,

kak hezz

ps - Syari, jgn harap nak dpt hetrik ek... (icon jegil mata)

anishayati said...

salam abg diddy..lama kita x contact kan??
maklum la this year anis busy, SPM la
ingat anis lg ke x? ntah 2 da lupe..hakhak
wow! skrg dah ada blog sndiri..bgs2!
apa pun moga abg diddy terus sukses ek!

by the way, about website yg anis wat
http://www.freewebs.com/dazzlingdiddy
dlm proses update.. klu boleh nk ltk satu bhgian blog diddy(amik dr blog ni-itu pun klu abg dd izinkan)

jenguk2 la website tu bila free..
Thanks..luv ya!

Anonymous said...

hi diddy
kak inc last tak hari ni?

semua org berebut nak 1st, kak inc nak last
JANGAN siapa berani post lepas ni tau. Kalau tak kena PENAMPAR sulung ... hehehehhe! Habislah diddy kalau ramai peminat gangster mcm k inc...semua peminat lain lari. hik hik hik
Tengah dgr Diddy kat Hot FM skrg tapi miss yg awal tadi...grrrrrr!

tapi bestlah diddy nya jawapan...gud job!

kak hezz said...

meh la penampar sulung ko (icon tgh bagi pipi)

wakakakakaka....

mmg best giler jwpan diddy... Mell yg tak minat diddy sblm ni pun sms ckp Diddy punya PR mmg tiptop...

As always... we're so proud of you Diddy... and thank you so much for the mention of Casa tadi...

Rasa di hargai sgt....

you go bro...=)

nana a.k.a fazu:) said...

diddy!!:)
sbenanyerkn kite num 3...
x caye tanye apeng.
kn apengkn??
hehehe..
anyway, diddy trskn perjuangn n jgn sesekali mengalah sbb kitorg akn ttp sokong dd walau ape pon okke..:)

take care!:))
♥ dd

apeng said...

tidak.tidak.fazu,terima lah kenyataan.ngahahah.

bahawasanya,anda dah jatuh ke nombor...er..er..9 eh? haha.

we'll always support u diddy. :)