Latest Single - Lelaki Atas Awan

Friday, March 7, 2008

Kenangan

Bismillahirramanirrahim



Dua tiga hari lepas Diddy ada photoshoot di Taman Tasik Titiwangsa. Pukul tujuh pagi kami dah berada di hadapan Eye of Malaysia. Ketika nak mencari tempat meletak kereta, kami lalu di hadapan Pusat Latihan Polis - Pulapol. Diddy teringat banyak kenangan manis ketika melalui kawasan Pulapol. Di situlah Diddy dilahirkan dan dibesarkan. Kenangan paling indah ketika Diddy bersekolah rendah dan mencari peluang menambah wang saku sendiri. Tapi Diddy tak boleh nak ceritakan panjang lebar di sini kerana cerita tersebut Diddy tulis untuk Diari DiGi Diddy.

Diddy suka gambar di atas kerana gambar tersebut adalah gambar kandid. Lebih menarik gambar tu berlatar belakangkan Eye of Malaysia. Gambar ni antara gambar yang akan menjadi kenangan indah untuk Diddy satu hari nanti.

Salam Sayang
Diddy

15 comments:

Syari said...

A'kum Diddy! Yeeaaah! Syari nombor 1!!! Sorry Kak Hezz ngan Wawa! Cuba lagi ek! *icon gelak getik*

Best banget Diari Diddy! Syari suka baca esp. part accident kereta tu! Klakar!

Syari pun suka gak gambar tu! The serious side of you! huhu!

Syari

kak hezz said...

cisssss baru nak happy... (ni dah takat icon harimau mengaum dah nih... hehe)

akak pun suka gambar tu sbb dlm candid tu buat gak muka serious yg akak suka tu... hehehehe... (tak nak gelak getik sbb syari dah buat dulu)

take care and be yourself always...

luv,

Kak Hezz

wawa said...

wahahaha... congrats syari sbb x bagi can kak hezz no 1... cayang syari, hahahahaha

wahhh beshnyer gi titiwangsa... a'ah, gmbar tu mmg special sbb nmpakkan serious side of dd... nmpak skima pun ade... hehe...

all d best dd ;)

Syari said...

Kak Hezz lambat 7minit je.. Wawa lambat 10minit *icon gelak guling2 mcm x caya dpt nombor 1*

Sowweey Diddy! Mcm umah sendiri plak!

nana a.k.a fazu:) said...

ala2..candid2 pon comel gle!!hehhe..♥ dd!!:)

Anonymous said...

A'kum
congrats syari sbb kalahkan k hezz ( ikon gelak dengki)
Lawa lah gambar kat Eye on Msia tu..mcm poskad. Diddy dah start gi gym ker? Dah nampak muscle wooo ( ikon menipu)
wokey..selamat bercuti hujung minggu
kak inc a.k.a abg inc

hudd said...

hello diddy...smoga sukses slalu..

k.hezz...lama xdgr khabr...
k.inc pe citer??
igt sy lagik x? noni dh ader blog sendri rupanyer...hmmm

kak hezz said...

since dah ada org wat cam rumah sendiri, kak hezz nak tumpang lalu lalang sambil menjawab ek (icon sengih sampai mata)

tahniah syari (icon kuar lazer dari mata n senyum tak ikhlas)

Inc, dah alang2 jumpa icon menipu tu tolong carik kan aku icon hempuk org jugak leh tak (icon ketap gigi)

hi hudd, ingat.. mana boleh tak ingat... lama dah tak nampak... pekabau???

itu la sahaja buat kali ini...

psttt korang... bwk2 beringat... ni blog diddy... aku dah cukup glemer... tak yah tumpang blog diddy...

btw, thnx arin =)

(maaf zahir batin diddy, selamat hari pilihanraya)

maya & pheewwit said...

assalamaualaikum.......
sukernya hati...dah ader org yg merampas takhta wawa & hezz....hahahahahhahah (gelak jahat)

diddy cantik nyer gambar tu walaupun candid...org dah hensem...ambik gambar cam ner pun tetap hensem gak......(bodek nie tau ;))

Setiap kenangan memang akan jadi kenangan yg terindah dalam hidup....

salam sayang...

maya & pheewwit

nana a.k.a fazu:) said...

diddy x update..penat gle tnggu nk jd org pertama..hahaha:D
tp sbb diddy ku sanggup tunggu smpai bile2 pon!
♥ diddy!!~

apeng said...

fazu ngade.hehe.

diddy,huwa.best2.ku tatap menunggu the next post. :)

arin said...

assalamualaikum tuan rumah :)

dah tau dah apa yang diddy cerita kat diari Diddy pasal kenangan kat Taman Tasik Titiwangsa tu :D

errr.. nak tanya Diddy ni.. kalau baru register, diari yang lepas2 tak boleh dapat ke? dah berapa diari diddy tulis ye? mcm rugi plak terlepas cerita2 sebelum ni

seperti biasa, all the best to you, Diddy :)

diddy said...

Hi Arin, Diddy tak tau pulak boleh dapat yang lama2 tu! Nanti Diddy tanya pada Abg Badrul! Terima kasih kerana sudi langgan diari Diddy! Nanti Diddy naik kereta Arin lagi! Kita pergi jalan2 kat Kelang! =) Kirim salam kat Apeng & Wawa kecik kalau jumpa!

apeng said...

diddy!!!!!!
hekhekhek.

eeeee.suke la kak arin tu diddy nak naik kete dia. :)) ahak2.
dtg kelang jemput la umah.ngeheheh.
larikkk!

kiera55 said...

salam...

uiks..
dah alang2 nek kete arin...
meh la terus perak....
hehehehe

**sonok sakan arin dpt "reply panjang" dr diddy**

4 arin a.k.a buddy
-->ngumpan diddy reply ek???manaci siap tanya soklan...mestila diddy reply ;P

all d BEST diddy!!!!!