Latest Single - Lelaki Atas Awan

Monday, March 3, 2008

Kuantan

Bismillahirrahmanirrahim

Diddy seronok di Kuantan. Dah lama juga Diddy tak buat persembahan di Kuantan. Peluang ikut ABP Road Tour memang seronok. Ramai sungguh yang datang ke Kuantan Parade. Diddy dah mengantuk dan tak tau apa lagi nak tulis. Hari Isnin Diddy ada photoshoot sebelah petang dan show sebelah malam. Hari selasa pula Diddy akan ke Genting untuk satu lagi photoshoot.













Diddy nak ucapkan terima kasih pada semua di Casa deAmourous Diddy di forum cari yang letak banyak banner Diddy sempena Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Terima kasih. Nanti Diddy akan letakkan di blog Diddy. Selamat malam =)

Salam Sayang
Diddy

7 comments:

wawa said...

adakah saya peng-komen pertama? *dup dap dup dap* hahaha

a'kum diddy...

wahh... ramai nyer kat kuantan parade tu... mesti meriah n seronok banget kan.

skrng bz banget ye, nak2 dah nak dkt ABP kan...? tkpe2... tu tanda murah rezeki, alhamdulillah. tp dd jgn lupe jg kesihatan kay... *abg bad pun sama ek (tetiba, hakhak)*

selamat ber fotoshoot esok!

maya & pheewwit said...

a'kum diddy....x dpt jd org pertama bg komen, yg ke2 tu kira okey lah jugak...

ramainyer org ekk masa ABP kat kuantan...mesti meriah kan.....

bz ekk sekrang...x per janji selalu update kat blog nie..jd kami tahulah perkembangan terkini diddy...

aper2 pun take care...jaga kesihatan & good luck

salam sayang,
maya & pheewwit

arin said...

yeayyyyyyy!! tumpang happy sbb takhta hezz dah di rampas.. hahhahaha...

all the best to diddy ;)

kiera55 said...

salam DIDDY....
salam abg bad....
salam sumer....

sblm pape....
nak gelak sket leh???
hakhakhak...
kuikuikui....
wakakakakakaka....
-stop-

diddy!!!!!
alhamdulillah...murah rezeki...
kiera doakan rezeki diddy makin murah dan dipermudahkan segala urusan...amin....
yg penting...jgn lupa maintain sumer positif2 value yg ada dlm diri diddy kay ;D....

Kak Hezz said...

cissss... takhta ku sudah dirampas!!! wakakakaka

best nya diddy pegi melawat tempat kak hezz membesar dan membesar... hehehe

enjoyzz genting photoshoot and show... mcm wawa kata, whatever it is... jaga kesihatan... always remember, you are the product... take very good care of you...

thanks so much for the mention of casa kat sini.. hehe... we all luv you so much diddy the way you are... and ever so proud of you.

Anonymous said...

assalamualaikum,

best nya!!!

apa yg best?
best sebab k hezz tak dapat first harini....wakakakakaka.

ok lah ni serious plak.... Best nya baca kat BH album diddy laku & makin bnyk show n photoshoot. Mudah mudahan rezeki Diddy bertambah.
macam wawa cakap..jgn lupa jaga kesihatan & enjoyyzzzzz

k inc

diddy said...

W'salam Wawa, t'kasih atas pesanan Wawa tu! Inshaallah Diddy akan jaga sebaik mungkin!

W'salam Maya & Pheewwit,
Memang ramai org kat Kuantan! Best! Salam sayang jugak! =)

Thx Arin! =)

Hi Kiera55, tak kira! Diddy nak gelak jugak dgn Kiera! =) Tapi tak tau sebab apa gelak! Inshaallah semoga murah rezeki! Inshaallah Diddy akn cuba sentiasa positif!

Kak Hezz, byknya tempat membesar! =) Diddy selalu jugak baca kat Casa ! =)

Kak Inc, Alhamdulillah album laku macam pisang goreng panas! =) Inshaallah mudah2an rezeki Diddy dan kita semua bertambah!