Latest Single - Lelaki Atas Awan

Thursday, March 20, 2008

Permainan

Bismillahirrahmanirrahim



Masa Diddy zaman sekolah dulu pernah jugalah Diddy ke Genting Highland. Seingat Diddy ada juga beberapa permainan yang Diddy cuba. Peluang ke Genting untuk photoshoot bersama Anugerah Bintang Popular dan beberapa artis lain memang satu perkara yang Diddy tak lepaskan. Walaupun tujuan utama untuk photoshoot tapi kami semua dapat cuba macam2 permainan di taman tema. Rasanya gambar2 di sini dapat menceritakan keseronokan yang Diddy rasai.















Kalau berpeluang Diddy nak bawa peminat2 pula berhibur di taman tema Genting. Tentu seronok dapat pergi bersama2. Jumpa nanti di Pasir Gudang dan Shah Alam.

Salam Sayang
Diddy

8 comments:

wawa said...

bestnyer diddy dpt main mcm2 permainan =D tp lebih seronok sgt sbb tgk diddy have fun walau dlm kepenatan dan kesibukan =)

Anis Hayati said...

best2...mcm2 diddy main yek
sokong kak wawa...!!

yg xbestnya, anis xleh join korg semua
ahad ni..
sob..sob..sedih

arin said...

assalamualaikum ..

yeaaaayyyyyy!!! lepas ni turn "Genggam" pulak bakal berkumandang kat radio2 malaysia. suka sangat ngan lagu genggam ni..

esok diddy nak perform kat johor kan? pastu kat shah alam pulak. enjoy yourself and have fun.. kesihatan diri jangan lupa ;)

all the best to you..

nana a.k.a fazu:) said...

assalamualaikum dd.:)

bestnye..msti best kalo dpt g ngn dd.anywy,jgn lupe jge kesihatan.:)

&heart; dd

kak hezz said...

nak ikut gi gentingggggggggggg =)

besar tu ice yg diddy nak makan... larat ke nak abiskan??? =)

glad to see that you're having fun camna bz pun...

jumpa diddy this sunday..=)

ajami said...

suk if jd leh jumpa @ S.A. ;-)

sarah said...

hey diddy, it's sarah. diddy i bengang sangat coz i tak pergi road tour abp kat jb. geramnya????? i want to meet u. really desperate.


Another thing is i was reading ur blog and i read about the one that u teringat when u were small. Can i know where are u from? What school did u go to during standard 1 till form 5?

Just curious as a fanatic fan of yours......

waNny said...

pegi genting hari tuhs .. nampak pic diddy naik roller coaster :) heheheheh