Latest Single - Lelaki Atas Awan

Wednesday, March 5, 2008

Peminat

Bismillahirrahmanirrahim



Buat pertama kali dalam tempoh beberapa minggu Diddy dapat satu hari yang cukup untuk berehat. Diddy bersyukur sebagai artis baru jadual Diddy padat setiap masa. Tapi Diddy juga bersyukur kerana dapat juga hari rehat yang cukup. Kalau nak dikira, sejak kebelakangan ni Diddy cuma balik rumah untuk tidur. Setiap minggu Diddy akan ikut road tour Anugerah Bintang Popular. Alhamdulillah, Anugerah Bintang Popular membuka banyak peluang untuk Diddy.

Kalau dulu Diddy lebih banyak bersenam di rumah, sekarang ni Diddy dah daftar dengan gym. Terima kasih pada Abg Abie dari Metro Ahad yang memperkenalkan Abang Badrul dan Diddy pada orang di Celebrity Fitness. Sekurang2nya dua kali seminggu Diddy akan ke gym. Selebihnya Diddy akan berjogging dan bersenam di rumah. Diddy bersenam kerana nak menambah stamina bila buat persembahan.

Diddy sebenarnya nak ucapkan terima kasih kepada semua di Casa DeAmorous yang banyak buat promosi untuk Diddy. Diddy bersyukur kerana walaupun Diddy tak ada ramai peminat tetapi peminat yang ada memang banyak memberikan sokongan kepada Diddy. Walaupun Diddy tak ada banyak sangat masa lapang tetapi bila terluang Diddy akan baca apa yang ditulis. Mana tau ada nasihat dan pesanan yang berguna yang boleh Diddy gunakan untuk membaiki diri. Ni adalah antara "banner" yang dibuat untuk Diddy.





















Terima kasih sekali lagi. Diddy tak anggap mereka sebagai peminat tetapi dah macam keluarga. Diddy sangat hargai semua.

Salam Sayang
Diddy

8 comments:

wawa said...

assalamualaikum diddy....

jap nak chop pes place dolu... ngeh ngeh ngeh :P

kak hezz said...

cissssssssssssss grrrrrrrrrrrrrrr

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

takpe... takpe... masa nya akan tiba jua....

hi diddy... ignore jer posting yg first tu... mana boleh main chop2 tempat... tak aci betul

kami akan terus menyokong diddy selagi diperlukan... bila merenung bintang dilangit... rumput dipijak jgn dilupakan (ayat skema malam ni as a reminder sbb dah lama diddy tak bagi contoh... hehehe)

whatever it is, don't forget to have fun

wawa said...

yess... berjayaaaa *gelak ayu totop molot*

ciannyer diddy kepenatan... tapi takper diddy, tu tanda rezeki diddy still murah n insyaAllah, semua susah payah, penat lelah, pahit getir(cewah ayat, haha), it'll be worth it... =)

wahhh good to hear dlm pada ksibukan semua... diddy stil amik inisiatif utk ke gym.. slain utk jaga stamina... it's good to for fitness n kesihatan... (cewah poyo nyer ayat ku, hahaha)

diddy... banyak peminat diddy di luar sana. percaya lah. mungkin bezanya cuma x ramai berkumpul di bawah satu bumbung atau menunjukkan scara langsung sokongan mereka. wawa percaya krn personaliti n bakat yg diddy ada sekarang... keep it up kay... ;)

really appreciate sgt diddy letak semua banner yg diorg buatkan... it shows how much u appreciate each of your fans punya sokongan... alhamdulillah... again, gud luck for the awards!

Anonymous said...

Assalamualaikum

Kita org kat CASA terharuuu sgt sbb Diddy sanggup paste semua banner kat sini. Ekceli tu kerjatangan dang & syari tp semua tumpang glamer...he he!
Kita akan tetap support Diddy all the way.....
Take care, rajin rajinlah pergi gym , jaga makan minum, jaga kesihatan
Go Diddy!Go Diddy! Go Diddy!

kak inc

arin said...

assalamualaikum tuan rumah....

seronok baca entry kali ni. mcm kak inc kata, kitorg tumpang glamer aje ngan kerja tangan org lain.. :)

usaha tangga kejayaan. kerja keras untuk masa depan, ok? selagi Diddy berkarya, selagi tu kami sokong (contoh ayat skema buku teks & akhbar harian)

*terpaksa tulis panjang2, nanti dapat reply pendek kena perli lagi*

all the best to you, Diddy ;)

aqua_yg baik said...

yeahhhh dpt tmpt no.6..yeah yeah...(pompom):)

akhirr nyerrrr tercapai gak hajat aqua nak tgk nama aqua ader kat blog diddy ni.(wlpun spatut nyer nama aqua sorg jer patut ada)ngua ngua..

aperpun..aqua ttp akan sokong diddy selagik diddy menjadi artis..idup diddy!idup abg bad!

maya & pheewwit said...

assalamaualaikum......

alamak hr nie lambat lak nak posting kat sini.....dah jauh ketinggalan nie..

aper2 pun diddy...kami semua di sini tetap akan sokong dan sentiasa bagi galakan pada diddy

hari nie cam malas jer nak tulis panjang2..jadi aper2 pun GOOD LUCK diddy...kem salam ngan abg bad....

salam sayang
maya & pheewwit

apeng said...

diddy!

wah.best nye.baru boleh jenguk blog diddy.hope that diddy boleh menang utk ABP nanti. :)

apeng balik seminggu pulun newspaper lepas2 utk undi diddy.wakaka.dengar cite diddy makin banyak show ek? wah alhamdulillah.semoga karier diddy berkembang lebih maju lagi.

diddy,apeng nak socks berjari kaler kuning belang puteh tu! :) hakhakhak.

ape lagi nak tulis aaa? oh.good luck diddy! :) i'll support u always.gambo diddy dlm loker ku selalu.mwahaha.