Latest Single - Lelaki Atas Awan

Tuesday, March 18, 2008

Penat

Bismillahirrahmanirrahim



Hujung minggu ni adalah road tour terakhir untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Selama beberapa minggu Diddy ikut road tour, minggu terakhir ni rasanya mungkin paling menarik. Pertamanya mungkin kerana road tour ABP akan berada di Pasir Gudang. Sana tempat permainan Diddy =) tapi Diddy tak pernah lagi berpeluang untuk buat sebarang persembahan. Kalau berpeluang Diddy nak singgah di kampung sekejap. Kemudian ABP road tour yang terakhir ialah di Shah Alam. Dengarnya ramai artis yang akan datang untuk road tour di Shah Alam nanti. Mesti hebat! Dan Diddy dengar ramai juga yang akan datang berikan sokongan pada Diddy =) dan ikut perancangannya kemudian akan makan malam bersama2.

Balik daripada show semalam Diddy rasa penat sangat. Mungkin perjalanan yang jauh dari satu lokasi ke satu lokasi, kurang rehat dan show berturut-turut buat badan Diddy rasa penat. Alhamdulillah Diddy ada beberapa hari untuk rehat sebelum hujung minggu ni. Tapi dalam kepenatan, Diddy tak akan lupa senyuman setiap orang yang datang memberikan sokongan pada Diddy. Senyuman yang membakar semangat untuk Diddy terus menjadi lebih baik.

Salam Sayang
Diddy

10 comments:

nana a.k.a fazu:) said...

cop!:))

nana a.k.a fazu:) said...

yes!dpt jgk first akhirnyer............:))

hurm.sian dd.tp dd kene la rehat jgk jgn smpai demam cm aritu..

nnti 23 mac tu fazu x le g sbb x ley blik mlm..sory..
tp fazu akn sentiase skg dd:)

take cre:)
♥ dd

maya & pheewwit said...

assalamaualikum...diddy...
cian nyer dia....
tak pe...nie satu pergorbanan diddy utk peminat2...Insya Allah..peminat2 diddy akan menghargainya...
tak pe...minggu nie rehat uas2 yer...
jumpa nanti di Shah Alam & makan malam....
Take care..kem salam kat Abg Bad....

salam sayang

MAya & pheewwit

kak hezz said...

Hi Diddy =))

Dalam penat mcm mana pun, kalau kita had fun doing it, it will be worth it... so no matter what you do, juz don't forget to have fun..=)) Also never forget that you've always managed to make us proud... you're worth it!

Really looking forward to seeing Diddy kat Shah Alam nanti...=))

ps - korang2... kak hezz dah penat dlm perlumbaan for first place :( takpe laaa... camna pun kak hezz dah the first yg dpt hetrik pun =)) hehehe

tulip said...

hai dd.....rajin update blog...

tahniah tercalon top5 ABP...gigih ikut road tour..

Syari said...

A'kum.. Suka tgk gambor Diddy tgh seriyes!

Smoga Diddy cpt sehat dan byk berehat.. pjlnan diddy msih jauh lg.. kesihatan tu kena jaga..

Anonymous said...

Assalamualaikum

Take care ya....kena rest banyak banyak.
Diddy suka siapa AF6 ni?
Kak Inc support warden dia jer.:=)

Geng Casa n peminat lain tak sabar nak tengok Diddy perform hari Ahad ni
See ya!!!

---Kak Inc-- ( yg dah boring merajuk sbb takde org pujuk)...wakkakaka:=}

Anis Hayati said...

wawawa...
xdpt join diddy dinner ahad ni
xpelah..xde rezeki lg
sedih2...
by the way, sspe yg g tuh
tolongla jgn lupakan anis
hikhikhik

apapun, rehat2 la slalu..

fiebie said...

huikkk, bila masa ada blog lak. akak tak tahu pun. emm, nak kena promo lah ni ek.

Anonymous said...

hi...luv u....gud luck 4 ABPBH'07