Latest Single - Lelaki Atas Awan

Saturday, December 6, 2008

Senyum

Bismillahirrahmanirrahim

Petang tadi Abang Badrul telefon minta Diddy check email. Terkejut juga bila tengok gambar2 Diddy yang dah di edit. Kelakar pun ada. Bila tengok gambar2 ni mesti nak tersenyum. Kata Abang Badrul, dia terjumpa satu website yang boleh kita letakkan gambar2 kita dalam frame yang memang dah tersedia. Yang paling Diddy suka, gambar2 yang Abang Badrul pilih tu macam kena pula dengan background macam pilihan warna dan suasana. Diddy lupa pula nama website tersebut tapi bila Diddy dah ingat balik nanti Diddy akan letakkan di sini supaya kita semua dapat cuba =) Kalau ada sesiapa yang tahu, letaklah link website kat ruangan komen ya! Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha.













Salam Sayang
Diddy

24 comments:

Anis Hayati said...

Salam..
yeah, mmg setiap gmbr2 tu 'kena' dgn latar & tmpat dia..
sesuai gitu

erm, by the way.. byk website2 yg boleh buat picture mcm tu

Antaranya: www.photofunia.com

Ajami Hashim said...

cute ;-)
slamat raya aji gak 2 u dik..

sixnebess said...

salam..huhu..dasat eh!mcm real gak tu..sesuai sgt2.
salam aidil adha diddy..
;)

Anonymous said...

http://www.loonapix.com/
http://generatorblog.blogspot.com/

IQBAL ZARIN said...

lawak la gambar2 ni
hahaha...
neway
slamat hari raya haji!!!

diddy said...

T'kasih Anis. Memang website tu www.photofunia.com

Walaupun kelakar tapi memang Diddy suka =)

diddy said...

Selamat Hari Raya Aidiladha, Abg Ajami =)

diddy said...

Hehe =) Memang macam real kan, Sixnebess! Selamat Hari Raya Aidiladha =)

diddy said...

T'kasih Anonymous =)

diddy said...

Memang kelakar =)
Selamat Hari Raya Aidiladha, Iqbal

Wawa said...

masa mula2 tgk ingat betul la, eksaited gambar diddy ada kat billboard. rupanya edit.. huhu. xpe, mana taw rezeki diddy satu hari nanti kan kan. insyaAllah... =) btw, selamat hari raya haji!

diddy said...

Hehehe! Diddy pun mula2 excited tengok billboard tu terutama yang gambar shopping sebab nampak real sangat. Tapi bila tengok gambar Paris Hilton pegang CD Diddy, gelak sampai sakit perut!

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk Wawa & keluarga =)

arin said...

arin ingat nak guna gambar yg abang bad letak kat CASA tu jadi avatar, boleh?

Salam Aidiladha buat Diddy & family

diddy said...

Boleh, tak ada masalah Arin =)

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk Arin sekeluarga.

NedDy said...

cantik tul...didiy sesuai tul jadi model...erm selamat hari raya dari neddy utk didiy sekeluarga....hari tu jumpa didiy kt CM, tp tak sempat nk tegur...apa pun wish u gud luck...

diddy said...

Kenapa nama Diddy jadi Didiy? Hehehe

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk Neddy & keluarga =)

NedDy said...

hehe..sorry diddy, silap...:)

hope diddy leh jadi model lak nanti...

farhanomhusna said...

diddy..
smart la pic2 nh!!
sukerrr!

diddy said...

Nak jadi model tu taklah kot, Neddy. Diddy tak layak =)

diddy said...

Farhanomhusna, Wah panjangnya nama =) Diddy pun suka juga gambar2 tu, kelakar pun ada!

nuna amany said...

1st time singgah blog diddy... gmbr2 ni mmg sweet sgt..congrats!

NedDy said...

Urmm sume geng2 neddy sokong klu Diddy jd model tau, diddy try la msuk mana2 klu ada chance..neddy cnfident sgt, diddy sesuai jd model tau...PERCAYALAAAAAAAAAh...*hehe*

Kasih Alyza said...

hahahha mmg best diddy... even dh pernah wat dh letak kt blog pic paris hilton lancarkan album hahahah...

tp mmg best tau wat editing cam nie coz rasa cam real jer... rajin btl abg bad tu hehehe...

q i s s r a said...

http://www.photofunia.com/

diddy, ni link website tu ;)
sori la kalo dah ade org lain bagi link ni~
hehe~
enjoy!~