Latest Single - Lelaki Atas Awan

Thursday, April 3, 2008

Jom



Bismillahirrahmanirrahim

Sempena Jom Heboh, Diddy akan berada di Melaka pada hari Sabtu dan Ahad ni di booth radio Hot FM. Sebenarnya ni kali kedua Diddy dapat ikut menyertai Jom Heboh. Kali pertama ketika penutup di Shah Alam dan Diddy buat persembahan untuk Hotlink ketika itu. Rasanya Diddy dan Abang Badrul akan bertolak dari Kuala Lumpur pada pagi Sabtu kerana Diddy perlu ada di booth Hot FM pada pukul 12 tengahari. Dengar cerita pada malamnya orang di Melaka nak buat barbeku untuk Diddy =) betul ke? Mesti best! Pada hari Ahad sekali lagi Diddy akan berada di booth Hot FM. Kalau nak dengar Diddy nyanyi single terbaru Diddy bertajuk Saat, jangan lupa datang!

Pada hari Isnin pula, Diddy dan Farah Asyikin akan berada di radio ERA untuk temuramah sempena Anugerah Planet Muzik. Kalau tak silap Diddy dari pukul empat hingga enam petang. RAsanya itu saja yang Diddy nak tulis. Kalau ada sesiapa yang pergi Jom Heboh, nanti kita jumpa di booth Hot FM ya!

Salam Sayang
Diddy

12 comments:

maya & pheewwit said...

assalamualaikum diddy & abg bad...

yeah..yeah akhirnya tercapai hajat nk jadi org yg pertama (icon bangga ;))

Kami sebagai tuan rumah dengan hormatnya menjemput diddy & abg bad sudi dtg ke rumah...

Insya Allah....tak tahu lah nanti sedap ker tak BBQ yg kami buat tu...

dah ramai kakitangan yg kami ber 2 upahkan utk majlis diddy malam tu ;)

Okey..nanti kita jumpa di Melaka..

Wasalam...

nana a.k.a fazu:) said...

diddy..alhamdulillah.rezeki diddy x penah putus..diddy pon x penah putus asa.cume satu jer..jgn lupe jge kesihatan..

take cre:)

♥dd

Anonymous said...

tq diddy......hezz kalah gak...tulah sape suh tunggu diddy update blog kol 10....diddy dah tukar waktu skarang ni.....

SELAMAT DTG KE MELAKA
MELAWAT MELAKA BERERTI MELAWAT MALAYSIA

hihihihihihihihih

Anak Melaka

Anonymous said...

haaa...dah taw plan kat Melaka?

kantoii...takpe2..InsyaAllah kita jumpe di Melaka k!

Aper2 pun take care..sila jg kesihatan DD n En Badrul yer...

Linda_lady

kak hezz said...

eee org melaka dah pandai nak rebut takhta I la tu... (icon jeler lidah, pastu icon sengih)

Diddy, have fun di melaka walaupun tanpa akak... (icon sengih lagi)

Wishing you all the best... jom heboh heboh... (syari tak nak betul kan ke? - icon sengih ganda 2)

Nanti one day akak teringin nak dengar diddy nyanyi lagu favourite group akak (masa baby dulu) Skid Row, Wasted Time... kalau Diddy leh nyanyi lagu nih... mmg sah, you're in a class of your own (icon sengih ganda 10)

don't miss me too much kat melaka (ada la yg nak muntah tu... hehehe)

nana a.k.a fazu:) said...

kak hezz..
naseb baek sedar.mmg nk termuntah pon!:P
hehehe.:)

kak hezz said...

datin fazu... tak baik taww muntah2 kat sini... ciannnn diddy penat nak bersihkan... hehehe

itik anon kunen... diddy ingat nak tinggalkan ruang utk aku sorang... sbb tu tukar time... tapi tersilap communicate... hehehhehee

sorry ek diddy... sambil menumpang lalu terbwk lak citer dongeng casa kesini... (icon sengih 100 kali ganda)

cas said...

wah..hopefully dapat jumpa diddy sekali lagi. nampaknya dah ada org book diddy untuk bbq...mm tak sempat you;)nway, maya & phewiit, layan dia best2 tau! Diddy all the best.

Anonymous said...

Hi Diddy

Hawau you ( sempena minggu melawat Melaka...jgn marah ye. he he!)
Have fun kat Melaka dgn the Casa gang.
Nyanyi lagu Saat (fevret Kak Inc) best best tau... & Take care

Salaaammmm
kak inc

Anonymous said...

cas....takde booking2 kat cni....kalau nak join skali ape salah nye....diddy bukan milik sesape kat cni......wakakakakakka

Syari said...

kak maya ngan abg phewwitt, jgn lupa amek gambor byk2 pstu ltk kt Casa ya! sowwey Diddy, tumpang lalu sbb Casa ari ni xleh msk la plak!

buat show elok2 nnti.. blum penah dgr Diddy nyanyi lagu Saat live lg.. Rugi xleh nk gi Melaka :(

arin said...

yeayyyyy!! esok dah jemahat...

yeayyyyy!! yeaaayyyyyyy!!!! yeaayyyy!!!!


*tak nak buang masa muntah kat sini* :D