Latest Single - Lelaki Atas Awan

Tuesday, April 8, 2008

Era

Bismillahirrahmanirrahim



Hari Isnin Diddy ke radio Era untuk temuramah sempena Anugerah Planet Muzik 2008. Mungkin orang di luar tak dapat dengar dan lihat tapi keadaan di dalam konti Era memang kecoh dan kelakar. Diddy dan Farah Asyikin menjadi tetamu untuk Linda Onn. Entah macam mana pada sebelah paginya Farah ke dentist untuk pasang retainer. Kesian pada Farah disebabkan oleh retainer yang dipakai, dia tak dapat nak sebut perkataan yang ada huruf S. Memang kelakar sangat. Sampai sakit perut kita orang ketawa di dalam konti. Tapi Diddy suka sebab Farah memang sporting dan walaupun dari keluarga yang berada, dia sangat merendah diri. Tak habis2 dia nak bercakap walaupun susah nak sebut macam2 perkataan =)





Setiap kali ada iklan dan lagu dimainkan, mesti kita orang jalan2 dan usik barang2 dalam konti radio Era. Ada satu ketika kami buat berebut2 trofi Anugerah Bintang Popular yang ada di situ. Sampai Linda Onn pun tak dapat tahan ketawa. Dua jam rasa macam sekejap saja bila kita bersama2 dengan teman2 yang kita senangi. Macam Diddy di Melaka, rasa macam sekejap saja. Rindu nak makan asam pedas lagi =) Jangan lupa Anugerah Planet Muzik 2008 pada 20 April 2008 di KL Convention Centre, siaran langsung di Astro Ria dan Radio Era.





Salam Sayang
Diddy

10 comments:

Remus-Adrian M. said...

Hello, Please enter on my blog http://bestvideosakin1985.blogspot.com/ . Thank you very much!

nora said...

hye diddy..
sonok rasanya bc post2 diddy...
semoga diddy stay down to earth slalu yer...
wishing u all the best in wut ever u do;)...

p/s:boleh exchange link blog?..:)

Anonymous said...

hi diddy

Kelakarlah tgk aksi Diddy n Farah...wakakakaka

All the best for APM

Kak Inc

wawa said...

rasa kjap sangat diddy kat radio era ari tuh... (emoticon dush radio era) but glad to know diddy enjoy every moment yang ada... so that bila kita cari ke-best-an dan keseronokan dlm pekerjaan kita, tak la tensen benau... kan kan kan...

always remember to stay as humble as you are now eks.. all d best lagik skalik...

Anonymous said...

Helloo..linda sempat dgar DD n Farah keudara petang tu..tp kejap jerk(emo sekeh kat radio era)..byk sgat lagu dari berbual..tp sian Farah x pat sebut huruf 'S'..tp aper beley buat..tp both of u mmg best sgat..
kelakar..
Keep Up The Good Work Guys.

kak hezz said...

hi diddy... sonok tgk gambar2 Diddy kat era tu eventhough akak tak dpt dengar aritu... sure fun sgt dlm booth sempit tu kan?

harus la kak maya rajin2 dtg KL bwk asam pedas... =) (maya... tapau satu gak, leh? hehe)

as usual, have fun, stay the way you are...

"Don't try to change the world, coz we can only change the world by changing us"

ever so proud of you,

kak hezz

kiera55 said...

salam...

mode : me'repot'
diddy!!!!
hukhukhuk....
sempat dgr kejappp sgt diddy kat era masa kiera kat opis...
pastu dgn sungguh2 nak dgr dlm kete...tetiba radio lak wat hal...adakah tiada "jodoh" antara "kita".....hukhukhuk...

papepun...
wpun kiera dgr dr jauh jek sumer citer-citer pasal diddy...tp kiera tetap berbangga dgn diddy dan dah tentunya abg bad yg mengurus diddy...bila plak diddy nak "mengurus" abg bad??
hehehehehehe....


take care...


yg saje tanak komen post "MELAKA",
kiera

nana a.k.a fazu:) said...

ala ala comellnyer..hehehe

sory lmbt sikit..tga exam..tp ttp ingt dd[haha:))]

bgsla kalo dd enjoy skali..so penat tu xterase sgt..

tc okeyh.abg bad jugak:)

♥ dd

hudd said...

kak hezz...plz ar bg tau cm ne nk hubungi kak hezz....plzzz..

kak hezz said...

(tumpang lalu diddy)

hudd pm la akak... akak tak tau pm hudd... nanti akak bagilah hudd phone no akak