Latest Single - Lelaki Atas Awan

Friday, April 4, 2008

Saat

Bismillahirrahmanirrahim



Malam tadi Abang Badrul telefon Diddy dan beritahu tentang email yang dia terima. Kemudian Abang Badrul hantar sms tentang isi kandungan email tersebut. Diddy sendiri tak tahu apa yang mampu Diddy katakan. Cuma terima kasih atas sokongan dan ingatan pada Diddy. Walaupun mungkin saat tu dah berlalu hampir dua tahun, tapi terima kasih kerana ianya masih meninggalkan kesan di hati. Abang Badrul sudah dapatkan kebenaran daripada pengirim email, jadi Diddy ingin letakkan apa yang dituliskan beserta gambarnya di sini.

Salam Abg Bad,

All the best for you and especially for diddy :)

I cari email diddy mcm tak jumpa pulak..i dah baca blog dia. Anyway this is my short story mcmana jadi peminat diddy ni:) harap boleh kongsi dgn diddy.

I sekeluarga pegi Langkawi (November 06), hari terakhir pegi waterworld and masa lunch, terjumpa lah dgn diddy n his family. Masa tu i rasa dia baru lagi keluar AF, we all senyum, dia balas n to my suprised, diddy dtg sembang dgn kami:) dlm hati i...wah bagusnya 'budak' ni..tak sombong. then sempat amik gambar dgn anak n sister i (attached is the pic). And diddy sempat bagi duit raya kat anak i..hehehe.

Lepas kami beredar, my parents boleh pulak ckp...'siapa tu? kawan awak ke?' to my husband....hahaha dia tak perasan, tu diddy! And sejak hari tu, kami ni jadi peminat diddy skrg ni. Anak i dah 2 tahun skrg tp still excited when we show her the pic.

Harap diddy akan kekal (tak sombong) sepertimana kami jumpa dulu – even better. All the best for diddy.

Regards,
-Ainee-
http://casainee.blogspot.com/

Untuk Kak Ainee sekeluarga, terima kasih kerana meminati Diddy. InshaAllah Diddy akan terus berusaha memperbaiki diri.

Salam Sayang
Diddy

12 comments:

Sofiah Shahuddin said...

wow bestnye anak die dpt duit raye..;) u deserve the support diddy! keep it up kayh..

Anonymous said...

hidup ini umpama roda, kalau jalan janganlah asyik mendongak ke langit hingga lupa rumput di bumi

(pheewwit)

Anonymous said...

yeaahh..kak dd mmg tak sumbong..
walaupun lum jumpe lagii..
tp bila borak on phone..dia ramah sgat..
dr situ kita taw dia x sumbong..
linda doa dia takkan berubah n sentiasa sucsess dalam bidang nyanyian

linda_lady

smcjt70@sue said...

kekalkan keperibadian yg indah ini...
semoga diberkati Allah selalu.
good luck n all d best..

take care n luv u alwez..

nana a.k.a fazu:) said...

jz nk ckp yg fazu bangge jd peminat dd:)

♥ dd

kak hezz said...

Quote: Anonymous said...

yeaahh..kak dd mmg tak sumbong.. walaupun lum jumpe lagii.. Unquote

kak dd???? biar betul... mcm tu punya macho... (icon blur pastu sengih)

Anyway, Diddy, mcm Fazu cakap... kami semakin bangga jadi fans diddy... in fact rasa respect and proud akak meningkat on a daily basis... way to go bro

have fun in Melaka... kalau boleh all the fans yg beli album tu, collect la phone numbers dorang... boleh kitorang tolong2 set up database and update dorang dgn activities Diddy

ever so proud,

kak hezz

Amran said...

glamer sekejap gambar anak aku. Berusahalah DD !!

kui said...

wahh.. anak sdaraku husna masuk blog diddy... yeehaaaaa.. glemer2..

diddy je 1-1nye plajar AF yg brjya membuatkan aku AFUNDI.. sejak tgoda bila dengar diddy nyanyi lagu SYG2 aduh syg masa konsert..syg diddy x jd juara..huhu

go go caiyo Diddy!!!

ned said...

diddy!!...

kawan saya minat giler kat awak!!! (^^,)..

eh'eh!... camner husna bleh bergambar ngan diddy nie... iskh nie yg jeles nieh.. (^^!!)

Anonymous said...

Wah Diddy..akak bangga ngan Diddy. Akak bangga dapat kenal ngan DD. Keep it up ok, bro?

Semuga Diddy akan lebih suksess di dalam kerjaya seni dan kehidupan DD.

Luv,
K.Intan

Anonymous said...

bile baca cite kak ainee psl diddy,rasa terharu sgt + bangga dgn diddy.
diddy mmg best sesgtttt,x ada artis yg best dr dia..(ikhlas taw)
kalu nak cite pengalaman dgn diddy 7 hari 7 mlm pun x abis..smua nyer indah2 belaka.nak tgk diddy perform,ujan lebat pun sggup di redah demi diddy..hehe.


yg benar..
tet tet tet..cube teka :P

wawa said...

yang entry atas ni mesti arin kannnnn... tet tet tetttt =P

diddy,
rasa hepi + bangga + terharu (lagi) bila baca entry ni... hope dd akan sentiasa kekal ramah + tamah + x sombong + dedicated + usaha keras sampai bila2...

semoga diddy bertambah2 sukses dan hepi selalu...

p/s: sonotttt sgt makin ramai pmbaca n commenter kat sini... salam kenalan sumer (sambey melambai2 gedik cam ratu kain batik)