Latest Single - Lelaki Atas Awan

Tuesday, November 25, 2008

Birthday

Bismillahirrahmanirrahim


Diddy nak ucapkan selamat hari lahir kepada pengurus Diddy, Abang Badrul. Terima kasih tak terhingga atas segala jasa Abang Badrul pada Diddy selama ni. Alhamdulillah syukur kerana Diddy dipertemukan dengan pengurus seperti Abang Badrul. Kepercayaan yang Abang Badrul berikan pada Diddy akan Diddy buktikan sebaik mungkin. Mungkin ramai yang tidak tahu, Abang Badrul bukan setakat seorang pengurus kepada Diddy, tetapi Abang Badrul juga merupakan Eksekutif Produser untuk album Diddy, orang yang bertanggungjawab membentuk imej Diddy, orang yang banyak memberikan nasihat dan tunjuk ajar pada Diddy dan paling penting, Abang Badrul adalah merupakan seorang abang kepada Diddy. Walaupun pelbagai cemuhan, fitnah dan halangan yang dilalui, Abang Badrul tetap bekerja keras memastikan perjalanan seni Diddy terus ke hadapan setapak demi setapak.

Untuk Abang Badrul, semoga Allah S.W.T. memanjangkan usia, memurahkan rezeki, memberikan kekuatan dalam menghadapi dugaan dan sentiasa bahagia di dunia dan di akhirat.

Salam Sayang dan Salam Hormat dari
Diddy

7 comments:

pwincess AJA said...

Happy burfday bro.
May ALLAH S.W.T bless U.
wish many happy returns 2 U.
May u success in dunia&akhirat.
insyallah.amin...

Mr X said...

Hepi bufday..
smoga panjang umur n dmurahkan rezeki..
also gud luck in your career with diddy..
Chaiyok2~

andy said...

wah! same day wit my anak buah.hehe..epy bday to abg badrul :)

Anis Hayati said...

Happy birthday to abg bad juga ye
abg bad mmg seorg insan yg sgt istimewa
dia baik sgt =)

semoga pnjg umur, murah rezeki & sentiasa happy
insyaallah

Anis Hayati

Skingirl said...

nk panggil diddy ape ek ? panggil abang jelah... sebab sayerr muda lagii...
hehehe....

selamat arie jadi wat abang bad...

abang diddy nanti datang lah blog sayerr...
www.rahimahpecintaprincess.blogspot.com
Jangan lupa tinggalkan comment ke, atau sebarang jejak di blog sayerrr.... bye.. assalamualaikum

Anonymous said...

salam diddy..

thanks sbb buat entry ni. lupa sangat2 arini besday abg bad.

good luck to both of you.

NedDy said...

Happy birthday Abg Badrul..