Latest Single - Lelaki Atas Awan

Friday, May 23, 2008

Saat

Bismillahirrahmanirrahim

Diddy cuma nak ceritakan serba sedikit tentang video yang kami rakamkan untuk lagu Saat. Abang Badrul berikan cadangan untuk membuat video klip lagu Saat khas untuk YouTube. Peluang tiba apabila Diddy mengikuti Sabah Tour 2008 dan turut singgah di Kudat untuk konsert. Rakaman video lagu Saat ini dibuat berhampiran Tip of Borneo di Kudat dengan hanya menggunakan camera Canon biasa dan cameraman yang bukan profesional iaitu Abang Badrul =) Banyak goyang! Tapi Diddy gembira dan seronok! Diddy harap semuanya seronok dengar lagu Saat versi baru yang dibuat oleh Audi Mok untuk Diddy perform di konsert2. Lagu versi ni mempunyai sedikit touch of country song. Lagu versi di dalam album pula adalah untuk dinner shows.



Salam Sayang
Diddy

6 comments:

ak_0143 said...

wah2...
masa mula2 dgr album dulu dah tertarik lagu saat tuh...
n slalu gak pusing lagu tuh je...
tgk2 jadi radio choice pastuh siap ada wat vc lagi!!!
best2!!!

Anonymous said...

assalamualaikum

best ler Saat versi baru ni Versi ori pun best gak
"VC" pun best..he he!
Seronok dgr Diddy makin "laku sekarang
Go Diddy Go!Keep It Up!

kak inc

Ib said...

diddy!!! gudjob ape2 pon know that diddy slalu ader org skng k!ure a great talent.keep rawkin our world k!!!! =P

maya & pheewwit said...

assalamaualkum..diddy...
best sgt lagu saat versi baru...versi lama pun best gak....yg penting lagu tu memang best bangat;)
dan video clip tu pun okey.....
tempat cantik.....
good luck diddy..
salam rindu dr kak maya & abg pheewwit..lama x jumpa diddy

Anonymous said...

Salam Diddy..,

Best la lagu saat Diddy nih.
Last Friday k.intan tengok video clip hilang dalam slot drama tv2 ari 2..bertambah ensem la Diddy..

Neway all the best for you. Gud luck bro!

Salam sayang & rindu,
K.intan

aqua said...

yuhuuuu diddy!
vc diddy cantik wlpun utk utube
caya lah abg bad(thumbs up)hehe

lamaaaa gler x jumpe ngan diddy!
rindu sgt2..(alamak terlebey suda)
last jumpe kat melaka..lama woo
kalu diddy free leh ar jumpe bebudak casa yg lain..

ok tu jer..bye,kim salam ngan abd bad.